Τώρα σε θέλω ζωντανή ρε ΑΕΛ μου

Τώρα πού όλα καταρρέουν, τώρα πού αποκαλύφτηκε το σάπιο σύστημα εσένα σε θέλω ζωντανή ΑΕΛ μου. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της αποχής από τα γήπεδα αλλά αυτήν την φορά δεν έχω καμία επιλογή. Δεν είναι θέμα φακελοποίησης γιατί τα στοιχεία μας τα δίνουμε όταν αποκτήσουμε το εισιτήριο διαρκείας μας και μάλιστα και τον αριθμό ταυτότητας μας. Είναι για 1930 άλλους λόγους με κυριότερο ότι η κάρτα οπαδού δεν εξυπηρετεί σε τίποτα παρά μόνο τα συμφέροντα κάποιων.

Το ποδόσφαιρο θα μπορούσε να καθαρίσει με τις καταγγελίες Παναγή και τώρα του δημάρχου τις Πάφου που μιλούν για στημένες διαιτησίες, για στημένους αγώνες και κλεμμένους τίτλους. Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει. Η αδικία προάγει την βία. Ένα καθαρό πρωτάθλημα και λύνεται το πρόβλημα.

Η άλλη άποψη λέει με την απόχη ζημιώνει η ομάδα και με αυτό συμφωνώ ο ΑΕΛΙΣΤAΣ όμως δεν έκανε ποτέ ότι τον βολεύει. Υπάρχουν τρόποι να καλυφθεί και η οικονομική ζημιά φτάνει να δουλέψει το τμήμα μάρκετινγκ τις ΑΕΛ.

Αναζητείται ηγέτης να συσπειρώσει την ΑΕΛ, τα θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα είναι πολλά και τα βλέπω από τα μάτια ενός απλού οπαδού χωρίς να κατέχω καμιά πληροφορία ούτε να γνωρίζω εκ τον έσο. Ένας απλός οπαδός πού χρόνια ακολουθεί αυτήν την ομάδα. Ήρθε η στιγμή να μπει μια τάξη στο οικοδόμημα τις ΑΕΛ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μηδενίζω ότι έγινε ή γίνεται.

Θέλουμε ένα Δ.Σ σωματείου πού να είναι ΑΕΛΙΣΤΕΣ πού θα συνεργάζεται με επενδυτές – εταιρείες για το μεγαλείο τις ΑΕΛ σε όλα τα τμήματα και θα βρίσκουν χορηγούς. Να έχουμε φωνή επείγει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ