Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Άγιε Βασίλη μου φέτος τα Χριστούγεννα δεν θέλω δώρα, θέλω μόνο να απομακρύνεις όλους αυτούς τούς καρεκλοκένταυρους πού οπλίζουν τα χέρια των οπαδών. Σε παρακαλώ απομάκρυνε όλες αυτές τις μαριονέτες που εκτελούν εντολές από την ηγεσία ξεκινώντας από τον πρόεδρο της κοπ, τον αρχιδιαιτητή και τον υπουργού δικαιοσύνης. Αυτοί, το 2014,μαζί με άλλους σκότωσαν το ποδόσφαιρο.

Το 2014 με το καλοστημένο θεατρικό έργο ,πραγματοποιώντας την μεγαλύτερη κλοπή. Ήρθαν και το 2017 οι ίδιοι πρωταγωνιστές, αφού είδαν ότι αν και στον αναπνευστήρα το ποδόσφαιρο ακόμα αναπνέει, να βγάλουν τις μάσκες αποφασίζοντας ότι η ζωή ενός 14χρονου δεν είναι σημαντική μπροστά στα μεγαλεπήβολα έργα τους ξεκίνησαν το παιχνίδι όπλισαν τούς οπαδούς και έγινε ότι έγινε. Άγιε Βασίλη μου τιμώρησε όλους αυτούς που αποφασίζουν για μένα χωρίς εμένα. Μας την λέει και από πάνω ένας άνθρωπος πού είναι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα ναι για αυτόν που πήγε ο στρατός να τον φυγαδέψει από την Τούμπα, ναι αυτός πού έφαγε ξύλο στο οάκα όσο ήταν προπονητής στον Ατρόμητο και αναρωτιέται τι φταίει άραγε τι;

Άγιε Βασίλη μου σε παρακαλώ κάνε όλους αυτούς τούς εγκληματίες πρώην διαιτητές να πάψουν να μας λένε μαλακιές για ανθρώπινα λάθη και κάνε τους επιτέλους να τιμήσουν τα παντελόνια τους και να αναλάβουν ευθύνες ή να μας αδειάσουν την γωνία και όλοι αυτοί οι ειδικοί που μας μιλούν για βία φώτισε τους να μας πουν ποιος προάγει αυτήν την βία, κάνε τους να καταλάβουν ότι η αδικία και η κοροϊδία οπλίζει τα χέρια των οπαδών και φέρνει αντίδραση, συνεχίζω Άγιε Βασίλη μου και σου ζητώ να προστατέψεις όλους αυτούς που δουλεύουν σκληρά για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους αγωνιζόμενοι στο γήπεδο ελπίζοντας σε ένα δίκαιο πρωτάθλημα ένα δίκαιο αγώνα. Ξέρω ζητάω πολλά άλλα μπούχτισα δεν θέλω άλλο Μασσιά, όχι άλλο Δώνη μπούχτισα από δυσοσμία των καρεκλοκένταυρων πού αποφασίζουν για μένα χωρίς εμένα. Δεν με νοιάζουν οι τίτλοι ,οι νίκες ,μπούχτισα την αδικία ,την κλεψιά, βλέπεις είμαι ρομαντικός πιστεύω στο ευ αγωνίζεσαι, θέλω να βλέπω ποδόσφαιρο. Αρκετά πια με τα καραγκιοζλίκια τού κάθε ενός.

Κάτι τελευταίο Άγιε μου Βασίλη κάνε τούς ΑΕΛΙΣΤΕΣ ένα ξανά δώσε τους δύναμη να αντιστέκονται στην υποταγή και στην αδικία αυτού του κατεστημένου και να πάψουν να πολεμούν . Δεν υπάρχει πλέον καμιά αμφιβολία για το πως κλάπηκε το πρωτάθλημα το 2014 τα προχθεσινά γεγονότα αποκάλυψαν τα πάντα, δεν θέλω κάλπικα τρόπαια ούτε καμιά εύνοια θέλω να έχω το δικαίωμα να αγωνίζομαι επί ίσης όροις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟ